Ürünlerimiz

Ekmeklik Buğday Unu

Pidelik

Pide, lahmacun ve lavaş türü ürünlerin yapımında kullanılır.

Protein %min 10,00 (faktör 5.7)
Kül %max 0,60
Nem %max 14,5
Yaş öz min 28
Su kaldırma % min 59
Stabilite dak. min 7
Max Direnç BU (min) 350
Ambalaj Şekli 5-10-25-50 KG

-Yarı sert buğdaydan elde edilir

-Elastiktir, kolay işlenebilme özelliği vardır.

-Tellenme ve Lastikleme Yapmaz.

-Tırnaklı Pidede Yırtılma Yapmaz.

-Donma ve Kuruma Yapmaz.

-İyi Kabarır

-Tazeliğini Uzun Süre Korur ve Bayatlama Yapmaz.

-Su Kaldırma Oranı Yüksektir.

Ekmeklik Buğday Unu

Tip 650

Tip 550

Francalık

Kara Fırın

 

Özel Amaçlı Buğday Unu

Pastalık-Böreklik

Pidelik

Tandırlık

 

2. Organize Sanayi Bölgesi Vali Muammer Güler Bulvarı

2 Nolu Batı Cadde No: 22 Başpınar/Gaziantep

0342 337 27 77

0342 337 27 34

info@eminsanun.com

Üretim

 

Labaratuvar

Tesis

Faydalı Bilgiler

 

Buğday nedir

Un nedir

Tarifler