Ürünlerimiz
Ekmeklik Buğday Unu
Pastalık Böreklik
Pasta, poaça, kuru pasta, baklava, börek ve yufka yapımında kullanılır.
Protein %min | 13,00 (faktör 5.7) |
Kül %max | 0,55 |
Nem %max | 14,5 |
Yaş öz min | 29 |
Su kaldırma % min | 60 |
Stabilite dak. min | 9 |
Max Direnç BU (min) | 600 |
Ambalaj Şekli | 5-10-25-50 KG |
-Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
-Kuvvetli hamur elde edilir.
-Hamurun iç yapısında homojenize dağılım oluşur.
-Yumuşaklığını uzun süre korur.
-İstenilen nitelikte kabarma özelliği vardır.
-Kolay yoğurulur ve yoğurma esnasında sertleşme olmaz.
-Pişirme esnasında kabuk oluşumaz
Ekmeklik Buğday Unu
Özel Amaçlı Buğday Unu
2. Organize Sanayi Bölgesi Vali Muammer Güler Bulvarı
2 Nolu Batı Cadde No: 22 Başpınar/Gaziantep
0342 337 27 77
0342 337 27 34
info@eminsanun.com