Ürünlerimiz

Ekmeklik Buğday Unu

Kara Fırın

Kara fırında, Trabzon ve Ata Ekmeği yapımında kullanılır.

Protein %min 11,50 (faktör 5.7)
Kül %max 0,55
Nem %max 14,5
Yaş öz min 26
Su kaldırma % min 59
Stabilite dak. min 8
Max Direnç BU (min) 500
Ambalaj Şekli 5-10-25-50 KG

-Ekmekde ince duvarlı gözenekler ve homojen olur.

-Kabukta yırtılma ve çatlama olmaz.

-Daha fazla ürün elde edilir.

-Kolay yoğurulur ve yoğurma esnasında sertleşme olmaz.

-Ekmek hacimli olur.

-Trabzon ekmeklerine has renk ve görüntü ortaya çıkar.

-Elde edilen ürünlerde tazelik uzun süre korunur.

-Geç bayatlar.

-Unkalitesine bağlı olarak elde edilen hamur kuvvetli olur.

Ekmeklik Buğday Unu

Tip 650

Tip 550

Francalık

Kara Fırın

 

Özel Amaçlı Buğday Unu

Pastalık-Böreklik

Pidelik

Tandırlık

 

2. Organize Sanayi Bölgesi Vali Muammer Güler Bulvarı

2 Nolu Batı Cadde No: 22 Başpınar/Gaziantep

0342 337 27 77

0342 337 27 34

info@eminsanun.com

Üretim

 

Labaratuvar

Tesis

Faydalı Bilgiler

 

Buğday nedir

Un nedir

Tarifler