Ürünlerimiz
Ekmeklik Buğday Unu
Kara Fırın
Kara fırında, Trabzon ve Ata Ekmeği yapımında kullanılır.
Protein %min | 11,50 (faktör 5.7) |
Kül %max | 0,55 |
Nem %max | 14,5 |
Yaş öz min | 26 |
Su kaldırma % min | 59 |
Stabilite dak. min | 8 |
Max Direnç BU (min) | 500 |
Ambalaj Şekli | 5-10-25-50 KG |
-Ekmekde ince duvarlı gözenekler ve homojen olur.
-Kabukta yırtılma ve çatlama olmaz.
-Daha fazla ürün elde edilir.
-Kolay yoğurulur ve yoğurma esnasında sertleşme olmaz.
-Ekmek hacimli olur.
-Trabzon ekmeklerine has renk ve görüntü ortaya çıkar.
-Elde edilen ürünlerde tazelik uzun süre korunur.
-Geç bayatlar.
-Unkalitesine bağlı olarak elde edilen hamur kuvvetli olur.
Ekmeklik Buğday Unu
Özel Amaçlı Buğday Unu
2. Organize Sanayi Bölgesi Vali Muammer Güler Bulvarı
2 Nolu Batı Cadde No: 22 Başpınar/Gaziantep
0342 337 27 77
0342 337 27 34
info@eminsanun.com