Ürünlerimiz

Ekmeklik Buğday Unu

Pastalık Böreklik

Pasta, poaça, kuru pasta, baklava, börek ve yufka yapımında kullanılır.

Protein %min 13,00 (faktör 5.7)
Kül %max 0,55
Nem %max 14,5
Yaş öz min 29
Su kaldırma % min 60
Stabilite dak. min 9
Max Direnç BU (min) 600
Ambalaj Şekli 5-10-25-50 KG

-Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.

-Kuvvetli hamur elde edilir.

-Hamurun iç yapısında homojenize dağılım oluşur.

-Yumuşaklığını uzun süre korur.

-İstenilen nitelikte kabarma özelliği vardır.

-Kolay yoğurulur ve yoğurma esnasında sertleşme olmaz.

-Pişirme esnasında kabuk oluşumaz

Ekmeklik Buğday Unu

Tip 650

Tip 550

Francalık

Kara Fırın

 

Özel Amaçlı Buğday Unu

Pastalık-Böreklik

Pidelik

Tandırlık

 

2. Organize Sanayi Bölgesi Vali Muammer Güler Bulvarı

2 Nolu Batı Cadde No: 22 Başpınar/Gaziantep

0342 337 27 77

0342 337 27 34

info@eminsanun.com

Üretim

 

Labaratuvar

Tesis

Faydalı Bilgiler

 

Buğday nedir

Un nedir

Tarifler